Visie

You and Me Mediation is opgericht om een aanzienlijke verbetering te realiseren op het gebied van mediation waar een groot aantal mediators het in de huidige markt laten afweten op gebied van kwaliteit, structureel relatieherstel en advies. De cliënt staat centraal in het mediationproces. Het open karakter van de mediators van You and Me Mediation, en het niet laten leiden door eigen persoonlijke dilemma’s, maken de mediators neutraal wat bijdraagt aan het succes van de mediationsessie.

Door voortdurende specialisaties op diverse vakgebieden, kunnen de mediators andere inzichten verschaffen, waardoor cliënten een geheel andere kijk krijgen op een conflict. Met het aanreiken van de juiste handvaten, is een goed gefundeerd relatieherstel haalbaar, welke resulteert in een betere gemoedstoestand van de cliënten, betere gezondheid en een beter en efficiënter  bedrijfsresultaat.

Met behulp van een georganiseerd en gestructureerd mediationproces is een rechtszaak overbodig en weerhoudt dit cliënten van onnodig extreem hoge kosten, emotionele vernietiging en gezichtsverlies.

You and Me Medition is eerlijk, helder, neutraal en recht door zee. “weet waar u aan toe bent!”