You and Me

You and Me Mediation is een jonge organisatie welke is opgericht door twee ondernemers in de Financiele sector en Vastgoed sector. Vanuit onze eigen professie zijn wij regelmatig geconfronteerd met conflicten van diverse aard. Als geen ander weten wij wat voor impact een conflict kan hebben op een relatie in privé, bedrijfsmatig of op de organisatie van een onderneming.

Na het begeleiden van diverse partijen welke middels een kwalitatief slechte mediation van de wal in de sloot zijn geraakt, hebben wij het plan opgevat om de markt te verbeteren en als betrokken mediators een eerlijke en neutrale begeleiding te bieden in het proces.

Wij zijn een open en nuchtere organisatie welke helaas niet beschikt over paranormale gaven. Wij zijn dus genoodzaakt om u te begeleiden vanuit ons gezond verstand en expertise.

Als Mediators beschikken wij over expertise op diverse gebieden. Om u extra van dienst te kunnen zijn worden onze mediations meestal begeleid middels Co-mediation. Dit houdt in dat er twee mediators aanwezig zijn tijdens het gesprek, welke op diverse gebieden hun expertise kunnen inbrengen en u zo volledig kunnen begeleiden.