Buren & Familie

Buren

Iedereen in Nederland heeft buren. De meeste inwoners van Nederland wonen zeer dicht bij elkaar of delen samen een gebouw, bijvoorbeeld bij rijtjeswoningen.

Helaas kunnen we niet altijd onze buren uitzoeken, maar is het van groot belang voor onze eigen gezondheid dat we goed met elkaar  kunnen opschieten. “Bonje met de buren” brengt vaak veel stress en ellende met zich mee.

Dat buren erg belangrijk zijn zegt het alom bekende spreekwoord: “Beter een goede buur, dan een verre vriend.” Maar helaas is dit niet altijd het geval en loopt het soms anders dan gepland. Wilt u dit oplossen, dan bent u bij You and Me Mediation aan het juiste adres.

Familie

Familie is vaak het meest dierbare wat een mens bezit. Onze familie is vaak alles voor ons. Het is daarom ook erg belastend als er een conflict ontstaat in een familie. Omdat men nauw met elkaar samenleeft, elkaar goed kent, heeft men ook sneller een mening over de ander welke uitgesproken wordt. Dit valt niet altijd in goede aarde en een conflict is snel aan de orde. Vooral wanneer het te maken heeft met een overlijden of een verdeling van de erfenis. Hoog oplopende emoties spelen hier een grote rol en een mogelijk conflict ligt voortdurend op de loer.

Om weer in Harmonie samen te kunnen leven is er daarom vaak een externe neutrale partij nodig om de relatie te herstellen.