Mediation Groningen

youandmemediationYou and Me Mediation Groningen is een mediation kantoor welke al een aantal jaren actief is in de stad en provincie Groningen. Wij bemiddelen als mediator bij echtscheiding, (arbeids)conflict, buren ruzie etc.  Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen gaan scheiden of verwikkeld raken in een (arbeids)conflict, of burenruzie. Veel te vaak mondt een echtscheiding uit in een vechtscheiding wat hele hoge kosten met zich mee brengt en er vaak een partij de dupe van wordt. Vooral kinderen betalen een te hoge prijs voor de ouders welke scheiden door met elkaar te vechten.

You and Me Mediation is Register Mediator en geaccrediteerd familie Mediator. Dit houdt in dat wij door de rechtbank worden aangewezen om een echtscheiding of (arbeids)conflict te begeleiden. Voor u betekent dit dat u met een solide partij te maken heeft die kennis heeft van zaken en uw conflict situatie tot een goed einde kan brengen waar er voor iedereen een win-win situatie ontstaat. Vooral de rol van kinderen bij het scheiden zijn voor ons erg belangrijk. Wij gaan samen met u en uw partner of (arbeids)relatie het gesprek in en begeleiden het gesprek in een neutrale en veilige omgeving, waar iedereen zijn of haar zegje kan doen zonder dat iemand ergens direct aan kan worden gehouden. Wij zorgen er voor dat de onderhandelingen aan tafel eerlijk en oprecht gebeuren. Voor u stellen wij de vaststellingsovereenkomst op en/of ouderschapsplan, waarin alle afspraken worden benoemd zoals overeengekomen bij de mediator. Vorengenoemde documenten worden door onze advocaat over genomen in een echtscheidingsconvenant/ overeenkomst en verzonden naar de rechtbank. De advocaat draagt zorg voor een goede afwikkeling.

De kosten voor een mediation liggen lager dan wanneer iedere partij zich bij laat staan door een advocaat. In sommige gevallen kunnen wij voor u subsidie aanvragen, waardoor u vrijwel niets betaald voor het gehele mediation traject.

Maak een vrijblijvende afspraak