Haulerwijk

You and Me Mediation Haulerwijk

Echtscheiding, burenruzies of conflicten binnen families… Problemen tussen werkgevers en werknemers of strijd met overheidsinstanties – helaas komt het maar al te vaak voor dat mensen om wat voor redenen dan ook niet meer samen door een deur kunnen en besluiten te gaan scheiden. De spanningen lopen vaak hoog op waardoor men het overzicht op de situatie verliest en wordt vergeten wat echt belangrijk is.

Een mediator kan u helpen als neutrale derde het gesprek weer op gang te brengen en de zaken op een nuchtere manier op een rij te zetten. Zo kan worden voorkomen dat partijen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan en een conflict voor de rechter moet worden uitgevochten. Ja het is mogelijk zelfs gelukkig uit elkaar te gaan – wanneer er op een open en eerlijke manier wordt gekeken naar ieders belangen en er bevredigende oplossingen worden gevonden blijft de emotionele en ook de financiële schade van een scheiding beperkt. Door middel van mediation kan het respect voor elkaar weer worden gevonden en hoeft scheiden geen lijden te worden.

You and Me Mediation is een mediation bedrijf dat is gevestigd in Haulerwijk, Friesland. Ook vanuit de omliggende provincies weet men ons te vinden. Wij staan bekend om onze nuchtere aanpak. Wij helpen u het respect voor elkaar terug te vinden en te zoeken naar oplossingen die in ieders belang zijn. Vooral wanneer er kinderen bij zijn betrokken zullen wij al het mogelijke doen om de scheiding voor hen zo goed mogelijk te laten verlopen waardoor ze in staat zullen zijn het leven in de nieuwe situatie te kunnen accepteren en zo weinig mogelijk emotionele schade zullen ondervinden.

Wilt u ook een einde maken aan een conflict en in harmonie verder met uw leven, of dat nu apart is of samen – neem dan de eerste stap en bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

You and Me Mediation Haulerwijk
Norgerweg 8
8433 LL Haulerwijk
Telefoon: 0516-422857

E-mail: haulerwijk@youandmemediation.nl