Emmen

You and Me Mediation Emmen

You and Me Mediation is een mediaton bedrijf dat is gespecialiseerd in het bemiddelen bij diverse conflicten. Of het nu gaat om een scheiding, een arbeidsconflict of burenruzie – wij helpen u graag om als onafhankelijke derde met u het gesprek in te gaan en oplossingen te zoeken. Daarmee kan een gang naar de rechter worden voorkomen en bent u vaak veel goedkoper uit dan wanneer elke partij met een advocaat de strijd in gaat. Wij streven ernaar dat er geen verliezers uit de strijd komen maar dat ieder op een eerlijke manier zijn of haar recht krijgt.

Conflicten met dierbaren, scheiden – dit zijn zaken die ons persoonlijk diep raken. Wanneer emoties hoog oplopen is het moeilijk om op een goede, constructieve manier met elkaar te overleggen. Onze mediators sturen het gesprek met respect voor elke individuele betrokkene. Dat is de kracht van mediation. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij adviezen geven waarmee ieder op een eerlijke manier tot zijn of haar recht komt. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat wanneer er kinderen zijn betrokken, er ook oog is voor hun belangen – niet alleen financieel maar vooral ook op emotioneel gebied. Wij helpen ouders hun kinderen op een goede manier te begeleiden zodat de schade beperkt blijft en ze de nieuwe situatie leren accepteren.

Woont u in Drenthe en zoekt u een mediator om te bemiddelen bij een conflict – neem dan contact op met You & Me Mediation Emmen. Wij geloven dat het mogelijk is gelukkig uit elkaar te gaan. Laat ons u daarbij helpen!

You and Me Mediation Emmen
Baander 4
7811 HJ Emmen
Telefoon: 0591-647760

E-mail: emmen@youandmemediation.nl